MSTR tečaj

MSTR tehnika
MSTR obravnava brazgotin
Hvaležna sem, da sem lahko del ekipe inštruktorjev za neverjetno tehniko McLoughlin Scar Tissue ® (MSTR®).
Če bi opisala tehniko v nekaj besedah, bi rekla, da je preprosta, nežna in učinkovita.
Ko se boste naučili MSTR® tehniko in jo začeli uporabljati, boste dosegali rezultate, za katere niste mislili, da so možni. Tehnika je nežna in lahko jo uporabite samostojno ali s katerokoli drugo tehniko.
 
Ste že kdaj imeli klienta, ki je imel brazgotino od poškodbe ali operacije in niste dosegli rezultata, za katerega ste se trudili? Sedaj lahko to spremenite. MSTR® je nekakšen manjkajoči košček znanja, ki vam lahko olajša delo. Ko se boste poglobili v ta koncept, boste našli razlog, zakaj morate obravnavati brazgotine in adhezije. Še ena neverjetna stvar: ko naredite terapijo na nekem delu telesa, je učinek na tem mestu trajen.
 
To tehniko uporabljam vsakodnevno pri klientih, samostojno ali v kombinaciji z drugimi terapijami. Vedno sem navdušena nad odzivom telesa, na te preproste in osredotočene informacije, ki jih vnašamo v telo.
Z MSTR® lahko klientom pomagate pri sprostitvi fizičnih in čustvenih napetosti. To jim bo pomagalo, da si opomorejo od telesnih poškodb in izboljšajo kakovost  življenja. 
Termini tečajev ter ostale podrobnosti so objavljene na spletni strani:

Za vsako brazgotino se skriva zgodba

30 let stara brazgotina na glavi

 Lokacija :  5cm na zatilju

 Zgodovina :  ugriz psa v mladosti, 30 let nazaj

 Vpliv na vsakdanje življenje : glavobol ob spremembi vremena, izogibanje dotiku lasišča, neprijetno pri frizerjih, nespečnost

 Kako je čutiti na dotik:  neprijetno, kot da nima občutka, takoj dobi spomin na dogodek in na psa. Brazgotina je trda, nagubana in se slabo premika.

 Med terapijo:  kratkotrajno boleče “šipikanje”, rahel pritisk v glavi in ušesih, ki je kmalu popustilo

 Po terapiji obravnave brazgotin:  ne zazna natančno, kje je bila brazgotina. Lasišče je mehko in normalno občutljivo. Spomina na psa ni. Občutek olajšanja. 🙂

💜 Emmett terapija 💜

🐴Emmett terapija za konja🐎…(ali pa tudi ne )

Odzvala sem se povabilu… in šla pogledat Nela. Spraševali so se ali je kaj “zategnjen” in bili malo radovedni, kako izgleda terapija pri konju….(tudi jaz  )

Kako je to izgledalo? 
Konj se ni prav nič zmenil zame😂 Bolj pomembna mu je bila trava 😂 Prijemov se sicer ni branil, sem pa ugotovila, da jih skoraj ni potreboval. Mišice so bile v precej zadovoljivem stanju.

Hm…kaj pa sedaj?
Nekje je težava, da je pri jahanju “čudno”….pa sem pogledala še malo njegovo stalno “jahačico”…in uuuuuu…našla 

Kar precej neravnovesja, napetih ter bolečih mišic…ali lahko verjamete…ko se, takšen jahač, usede na konja….le ta prevzame, oziroma prične “kopirati” njegove težave.

Terapijo je avtor Ross Emmett pričel razvijati in uporabljati na konjih. Kaj kmalu je ugotovil, da je velikokrat “kriv” jahač. In prav takšnim se imamo za zahvaliti, da je terapija sedaj prilagojena za ljudi.

Torej…terapijo sta dobila oba 

Kaj je povedala jahačica čez nekaj dni?

↪️↪️Hojla, zadnjič sem jahala Nela in je res čisto drugačen občutek 👍👍😃

Verjamem tudi, da se Nel prav nič ne sekira in se veselo pase dalje🍀🐎🌼

Image may contain: sky, horse, grass, outdoor and nature